fbpx
Les sortides professionals del CFGS de Gràfica Publicitària

Les sortides professionals del CFGS de Gràfica Publicitària

Si t’agrada el disseny, estudiar el CFGS de Gràfica Publicitària t’obrirà les portes a un gran nombre de sortides professionals. A l’EA Ondara tenim una dilatada experiència en la formació de professionals del sector i oferim una proposta educativa de qualitat. Una oportunitat excel·lent per iniciar-te en el món de la Gràfica Publicitària.

L’EA Ondara és una escola de titularitat pública fundada l’any 1777. Disposem d’una llarga experiència en l’ensenyament de diferents especialitats de l’àmbit del disseny i de les arts plàstiques.

A través d’una proposta educativa pròpia i singular, oferim una formació de qualitat i excel·lència basada en el treball competencial i en la realització de projectes reals. D’aquesta manera, incentivem al nostre alumnat a participar i crear sinergies amb diferents empreses, institucions i entitats del sector i de l’entorn.

Des del centre donem molta importància a estimular la creativitat i la sensibilitat dels nostres estudiants. Això els ajuda a desenvolupar i a crear la seva pròpia personalitat artística.

Les sortides professionals del CFGS de Gràfica Publicitària

Estudiar el CFGS de Gràfica Publicitària a l’EA Ondara et permetrà desenvolupar i crear les diferents fases d’un projecte de gràfica publicitària. D’aquesta manera, seràs la persona encarregada de passar tots els controls de qualitat i supervisar tots els processos fins a obtenir un producte que compleixi tots els objectius comunicatius definits inicialment.

Un cop hagis superat aquest cicle formatiu, distribuït en dos cursos acadèmics, aconseguiràs el títol de tècnic/a superior d’arts plàstiques i disseny en gràfica publicitària. Amb aquest, podràs accedir:

  • A qualsevol estudi universitari oficial de grau.
  • Als ensenyaments artístics superiors de disseny i als ensenyaments artístics superiors de conservació i restauració de béns culturals.

Les principals sortides professionals a les quals tindràs accés un cop hagis superat el cicle són:

  • Disseny, organització i gestió de projectes de la indústria gràfica.
  • Direcció d’art.
  • Direcció creativa.
  • Preparació d’arts finals per imprimir-les correctament.
  • Grafista expert/a en la selecció i ús de recursos tipogràfics, cal·ligràfics  i de retolació manual per a diferents aplicacions.
  • Col·laboració en l’organització i la supervisió de la producció.

L’EA Ondara és un centre professionalitzador. Durant els teus estudis de Gràfica Publicitària podràs gaudir d’una formació basada a preparar-te i a facilitar-te per la incorporació al món laboral.

Podràs gaudir d’un centre amb unes instal·lacions espaioses i equipades. Disposem de diferents tallers especialitzats per a impartir les diferents disciplines del curs, amb la tecnologia més avançada.

Des de l’EA Ondara oferim als estudiants una àmplia oferta de centres de treball i institucions de gran prestigi per a dur a terme les pràctiques d’empresa. Una gran oportunitat per a entrar en contacte amb el món laboral i crear possibles relacions laborals en un futur.

Converteix-te en professional del sector i accedeix a un gran nombre de sortides professionals amb el CFGS de Gràfica Publicitària. Estudia a l’EA Ondara, un centre professionalitzador amb una llarga trajectòria en l’ensenyament d’arts i disseny.