fbpx
L’EA Ondara guanya el Premi Nacional #JoHoCanvioTot

L’EA Ondara guanya el Premi Nacional #JoHoCanvioTot

L’EA Ondara ha guanyat el Premi Nacional #JoHoCanvioTot de la beca homònima que atorga l’Hospital Sant Joan de Déu. La temàtica d’aquesta nova edició anava centrada en la salut mental. Una malaltia que pateixen moltes persones i que s’ha volgut visibilitzar en aquesta nova temporada.

Des de l’EA Ondara treballem constantment en projectes reals que posen de manifest els requeriments de la societat actual i que permeten als estudiants veure en un entorn real i posar en pràctica tots els coneixements adquirits en el curs.

Som un centre professionalitzador, que ofereix a l’alumnat una formació enfocada a preparar-los per facilitar la seva entrada al món laboral i professional. Estimulem la seva creativitat i sensibilitat perquè puguin desenvolupar la seva personalitat artística. 

Des de l’EA Ondara oferim als estudiants un programa educatiu singular i de qualitat, basat en el treball competencial i en la realització de projectes reals. Això permet a l’alumnat relacionar-se i treballar conjuntament amb empreses i institucions de l’entorn.

L’EA Ondara rep el Premi #JoHoCanvioTot

L’EA Ondara ha estat el centre educatiu guanyador del Premi Nacional #JoHoCanvioTot, atorgat per la beca del mateix nom de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Un certamen creat per donar veu i escoltar joves sense embuts, valents que decideixen parlar per canviar-ho tot.

Cada curs, l’Hospital de Sant Joan de Déu ofereix beques audiovisuals que tenen com a objectiu facilitar, durant un mes i mig, l’acompanyament a l’alumnat d’ESO, Batxillerat, CFGM, CFGS i Programes de Formació Inicial. En aquesta edició, la temàtica escollida era la salut mental.

Han estat molts centres educatius de tot l’estat espanyol que han participat en la segona convocatòria de beques #JoHoCanvioTot per treballar el tema de la salut mental. Els estudiants de CFGM d’APGI han guanyat el premi, juntament amb altres 15 escoles més.

Les beques, creades per Sant Joan de Déu Solidaritat i CaixaBank, consistien en un programa formatiu dirigit a centres escolars i tenien com a finalitat apropar la salut mental a l’alumnat. D’aquesta manera, els estudiants van poder crear el seu propi material audiovisual de sensibilització al voltant de la temàtica proposada.

Els vídeos resultants han participat en el Premi Nacional #JoHoCanvioTot, que vol fer arribar la veu dels i les joves a la societat i promoure projectes que millorin el seu benestar emocional.

El premi ha estat dotat amb 3.000€, del qual el 50% s’ha destinat a l’Associació Alba i l’altre 50% a projectes per ajudar l’alumnat de l’EA Ondara amb problemes de salut mental.

Els Premis #JoHoCanvioTot han reconegut la qualitat i excel·lència dels estudiants de l’EA Ondara. Vine a estudiar a un centre professionalitzador i implicat en el seu entorn i la societat que el rodeja.