fbpx
L’EA Ondara rep una menció especial dels Premis Buero de Teatro Joven

L’EA Ondara rep una menció especial dels Premis Buero de Teatro Joven

L’EA Ondara ha rebut una menció especial en els Premis Buero de Teatro Joven. Un concurs nacional que s’organitza des de 2003 juntament amb la Fundació Coca-Cola. Cada any hi participen més de 350 grups de teatre i més de 7.000 joves d’entre 14 i 21 anys de tot l’estat.

Una certamen que aposta pel teatre com una eina educativa i de transformació única i que premia el desenvolupament i talent dels joves. Des de l’EA Ondara fomentem la participació en projectes reals i concursos, d’aquesta manera posem en pràctica tots els coneixements adquirits durant el curs i coneixem els requisits que la societat actual i el món laboral imposen.

Oferim una formació de qualitat i excel·lència. Una proposta educativa singular que es basa en el treball competencial, en projectes reals i en la col·laboració en empreses i institucions de l’entorn. D’aquesta manera els estudiants poden relacionar de manera estreta els aspectes teòrics i artístics amb els tècnics i els instrumentals.

Els Premis Buero de Teatro Joven atorguen una menció especial a l’EA Ondara

Enguany s’ha celebrat la 19ª edició dels Premis Buero de Teatro Joven. En el concurs hi poden participar grups de teatre escolar o no escolars. El requisit per participar en el certamen de muntatges teatrals és que els grups estiguin formats per joves d’entre 14 i 21 anys.

Els Premis Buero de Teatro Joven s’organitza en dues fases. Durant la Fase Autonòmica del concurs, el jurat escull els muntatges guanyadors de cada una de les comunitats autonòmiques. En la Fase Nacional, el jurat escull, entre tots els guanyadors autonòmics, les 4 millors peces (3 escolars i 1 no escolar). Aquestes obres es representaran en la Semana de Teatro Joven, en un prestigiós teatre de Madrid.

L’EA Ondara ha rebut el premi especial del jurat en els Premis Buero Catalunya al Millor Espectacle Musical amb l’obra Everybody’s talking about Jamie. Una peça que ha creat l’alumnat de 2n de Batxillerat d’Arts Escèniques de l’EA Ondara.

És el segon any consecutiu que els estudiants d’Arts Escèniques de l’EA Ondara reben una menció especial als Premios Buero de Teatro Joven, en la seva fase autonòmica. L’obra Everybody’s talking about Jamie es va estrenar per Nadal i ha rebut la menció Millor Espectacle Musical, d’entre més de 300 propostes presentades de tot Catalunya. 

Aquesta menció als Premis Buero de Teatro Joven posa de manifest l’esforç i qualitat formativa dels nostres estudiants. Coneix la nostra oferta formativa i gaudeix d’una formació de qualitat i excel·lència.