fbpx
Estudia la doble titulació del Batxillerat d’Arts + CFGM d’APGI a l’EA Ondara!

Estudia la doble titulació del Batxillerat d’Arts + CFGM d’APGI a l’EA Ondara!

Parlar de la doble titulació d’EA Ondara és entrar de ple en el teu futur professional regnat per les arts plàstiques i explorar la teva creativitat de la forma més transversal possible. La doble titulació està formada, d’una banda, pel Batxillerat d’Arts Plàstiques i, de l’altra, pel Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistent al Producte Gràfic Interactiu. Aquests estudis capaciten per idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d’un projecte de gràfica interactiva, amb els controls de qualitat corresponents, fins a obtenir un producte adequat als objectius comunicatius inicials. De forma conjunta amb el Batxillerat d’Arts, rebràs una doble titulació amb només tres cursos acadèmics.

Ubicats a Tàrrega, en un entorn tranquil, EA Ondara té la qualitat de vida i l’excel·lència formativa com a eixos centrals del seu projecte formatiu. Amb unes excel·lents instal·lacions, equips tècnics i professionals i grups reduïts, el centre imparteix diferents titulacions vinculades al món del disseny, arts plàstiques i la imatge. A més, ofereix una proposta educativa singular i de qualitat basada en el treball competencial i per projectes reals, així com en col·laboració amb les empreses, institucions i entitats del territori. Basada en un ensenyament que relaciona estretament els aspectes teòrics i artístics amb els tècnics i instrumentals, s’estimula la creativitat i sensibilitat per afavorir el desenvolupament de la personalitat artística dels alumnes.

La doble titulació d’EA Ondara multiplica les teves sortides professionals

Qui és el motor d’Ondara? L’alumnat i la seva passió. Els estudiants que volen viure rodejats de creativitat, noves formes d’expressió i tenen especial sensibilitat per aprendre coneixements del món artístic i del disseny i de l’entorn del cinema, el circ, la dansa, la música o la televisió. Amb tot, el centre també és l’espai per als joves amb ganes d’aprendre noves eines per potenciar habilitats expressives i comunicatives.

Fins que finalitzis la teva formació, el teu dia a dia estarà rodejat d’un procés integral de formació interdisciplinària, activitats complementàries i pràctiques en les principals empreses i institucions del sector de Lleida i l’Urgell on treballaràs amb projectes reals. A banda de tenir un seguiment personalitzat de la teva estada a EA Ondara i atendre les teves inquietuds, si tens ganes de descobrir món i veure com produeixen a altres països, el programa Erasmus + et donarà la possibilitat de poder compartir coneixements i experiències amb altres alumnes fomentant així l’esperit crític, constructiu i amb una alta capacitat d’anàlisis i reflexió entre l’alumnat. Aquesta visió internacional no farà altra cosa que sumar, ampliar la teva visió com a professional i introduir noves formes de fer gran en aquest món que tant t’agrada i desitges formar-ne part.

Amb ganes de fer realitat aquest somni de viure professionalment del món artístic i amb una titulació doble? Inscriu-te a les Jornades de Portes Obertes previstes per aquest mes de març per descobrir tots els estudis que impartim, les nostres instal·lacions, alguns dels treballs que hem realitzat i la proposta educativa que oferim per formar professionals en l’art i el disseny. El teu primer pas comença aquí, a EA Ondara!