fbpx
Cursa en 3 anys la Doble titulació de batxillerat artístic i grau mitjà d’Assistència al producte gràfic interactiu

Cursa en 3 anys la Doble titulació de batxillerat artístic i grau mitjà d’Assistència al producte gràfic interactiu

Vols obtenir el batxillerat d’arts i el grau mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu? Cursa la Doble titulació a l’EASD Ondara i aconsegueix les dues formacions en 3 anys.

Aquesta titulació està enfocada per aquells alumnes interessats/des inicialment en el batxillerat d’arts que volen disposar d’un curs més per assolir-lo i, a la vegada, rebre una formació més específica en disseny gràfic interactiu i obtenir el títol de grau mitjà, així com per aquells alumnes que volen cursar el cicle de grau mitjà, però que voldrien complementar la seva formació obtenint el títol de batxillerat.

Els dos primers anys es cursen les assignatures de primer de batxillerat d’arts i totes les del Cicle de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu. El tercer any es cursen les assignatures de segon de batxillerat d’arts. El pla d’estudis fa una integració de part de les assignatures de modalitat i específiques de batxillerat d’arts amb les del Cicle Formatiu de Grau Mitjà.

Els estudis de batxillerat d’arts proporcionen una formació global en l’àmbit artístic i plàstic que afavoreix la maduresa intel·lectual i personal de l’alumnat, així com la capacitat per a adquirir una àmplia gamma de sabers i habilitats. La formació prepara i assegura les bases per a estudis posteriors, tant universitaris com de formació professional.

El cicle d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu forma a futurs tècnics en edició i elaboració de productes gràfics per a diferents suports interactius. Aquests estudis capaciten l’alumnat per idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d’un projecte de gràfica interactiva fins a obtenir un producte adequat als objectius comunicatius inicials. El cicle dóna la possibilitat de continuar la formació amb estudis superiors o entrar al món professional de la comunicació gràfica interactiva.

Si necessites informació més detallada sobre la Doble titulació, posa’t en contacte amb nosaltres.