fbpx
Dedica’t al món de l’espectacle cursant el batxillerat d’arts escèniques, música i dansa

Dedica’t al món de l’espectacle cursant el batxillerat d’arts escèniques, música i dansa

T’agradaria dedicar-te al món de l’espectacle? L’EASD Ondara ofereix la modalitat de batxillerat d’arts escèniques, música i dansa per a tota persona amb interès en el món de les arts escèniques. 

El perfil de l’alumnat que accedeix a aquesta via es caracteritza per la sensibilitat, l’expressió i la creativitat. Es tracta d’un alumne amb inquietuds entorn el món de les arts escèniques, l’animació sociocultural, la producció i gestió d’empreses del sector cultural, el llenguatge audiovisual, el cinema o la comunicació.

El pla d’estudis de la modalitat escènica consta d’una part comuna, amb les matèries obligatòries de batxillerat, i una part diversificada, amb les matèries comunes opcionals, les de modalitat, les específiques i el treball d’investigació. Entre les assignatures de modalitat, trobem Anatomia aplicada, Arts escèniques, Cultura audiovisual, Història de la música i de la dansa, Literatura universal i Taller de teatre.

La nostra escola aposta per una formació transversal i interdisciplinar, fomentant les sinergies entre l’alumnat de batxillerat i dels diferents cicles formatius. La col·laboració dels alumnes es plasma en projectes conjunts, com ara en la representació teatral El violinista sobre la teulada, on els estudiants del batxillerat escènic van col·laborar amb els del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle.

La participació en projectes reals és un altre dels eixos diferencials de l’escola. Gràcies a la FiraTàrrega de teatre al carrer, tenim un potencial únic al territori per a tots aquells estudiants que es volen dedicar al món de l’espectacle. La nostra vinculació amb aquest festival i altres organitzacions del territori permet la participació activa de l’alumnat en tota mena de projectes.

Un altre dels punts forts de l’EASD Ondara són les nostres instal·lacions. Som un centre especialitzat en l’ensenyament de les arts i el disseny per la qual cosa, a diferència dels instituts d’educació secundària, comptem amb espais moderns i equipats amb les últimes tecnologies específiques per a cada formació.

Informa’t sobre les característiques, pla d’estudis, accés i continuïtat del batxillerat d’arts escèniques, música i dansa a la Jornada de Portes Obertes virtual.