fbpx
Cursa el Batxillerat d’Arts via arts escèniques, música i dansa a Ondara!

Cursa el Batxillerat d’Arts via arts escèniques, música i dansa a Ondara!

T’agradaria dedicar-te a les arts escèniques? A l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara impartim el Batxillerat d’Arts amb l’especialització en arts escèniques, música i dansa, que et proporciona les eines necessàries per potenciar les teves habilitats expressives i comunicatives.

Aquesta modalitat està dirigida a alumnes interessats en disciplines artístiques com el teatre, el cinema, la dansa, la música, el circ o la televisió, que requereixen una especial sensibilitat i creativitat. Això no únicament inclou el perfil d’intèrpret, sinó també de futurs productors, guionistes, tècnics de so, crítics i organitzadors en empreses culturals. Si t’agrada la sortida d’escenògraf, l’Ondara t’ofereix la possibilitat de continuar els teus estudis a l’escola amb un accés directe al CFGS d’Escultura Aplicada a l’Espectacle.                                                                                                                                                                                                                      

El Batxillerat consta de dos cursos acadèmics de trenta hores setmanals, repartides en un horari de 08:40 a 15:00 (de dilluns a divendres). Està format per una sèrie de matèries comunes (català, castellà, anglès, filosofia i història, entre d’altres) i assignatures específiques, com ara taller de teatre, arts escèniques, anatomia aplicada i cultura audiovisual. 

El pla d’estudis també contempla una estada de pràctiques en empreses com la Fira del Teatre de Tàrrega o l’Aula de Teatre de Lleida, fet que permet a l’alumne apropar-se a la realitat laboral. Al segon curs, hauràs d’entregar el treball de recerca: una activitat d’investigació que serveix per consolidat tots els coneixements adquirits.

A Ondara disposem d’instal·lacions modernes i equipades per a les diferents activitats artístiques, així com una biblioteca especialitzada en art i disseny. Amb l’objectiu de fomentar el treball en equip, també impulsem projectes interdisciplinaris entre alumnes dels diferents Batxillerats i Cicles Formatius.

El nostre objectiu és estimular la creativitat dels estudiants perquè puguin desenvolupar la seva personalitat artística. Comptem amb un professorat actiu que t’acompanyarà durant tota la formació, a partir de tutories individualitzades que pretenen donar resposta a les possibles inquietuds o necessitats.  

Per accedir al Batxillerat Artístic via arts escèniques, música i dansa, cal tenir el títol d’ESO, CFGM o CFGS. Un cop aprovats els estudis, obtindràs un títol que et permetrà accedir a la universitat (si superes la prova d’accés), a un Cicle de Grau Mitjà o Superior, als ensenyaments superiors artístics o al món laboral. Gràcies a l’àmplia oferta formativa d’Ondara, podràs continuar la formació al nostre centre.

Si vols conèixer més detalls sobre el Batxillerat d’Arts o altres estudis que impartim a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara, no dubtis en contactar-nos!