fbpx
Aprèn a crear objectes artesanals al grau superior de Ceràmica Artística

Aprèn a crear objectes artesanals al grau superior de Ceràmica Artística

T’interessa l’art i l’artesania i t’agradaria aprendre a crear objectes de ceràmica? L’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara ofereix el cicle formatiu de grau superior de Ceràmica Artística. Aquests estudis exploren els diferents materials, formes, acabats i decoracions per capacitar l’alumnat a realitzar tota mena de projectes ceràmics i aconseguir resultats personalitzats.

Des dels inicis de l’escola, hem mantingut i generat sinergies amb empreses, entitats, escoles i altres organitzacions del territori. D’aquesta manera, fomentem la participació de l’alumnat en projectes reals com a Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc que posteriorment es va presentar a l’exposició de Casa Canal Mollerussa ‘Evidències Ceràmiques’.

Ondara aposta per una formació professionalitzadora, seguint la metodologia del learning by doing. Gràcies al caràcter pràctic de tots els nostres estudis, l’alumnat pot adquirir els coneixements, tècniques i habilitats específiques per a la seva integració en el món laboral.

Els estudis capaciten l’alumnat per realitzar tasques professionals relacionades amb la ceràmica artística; avantprojectes i maquetes de peces ceràmiques; realització de peces de ceràmica artística, relleus, murals i elements decoratius; restauració i conservació de ceràmiques artístiques; o manteniment dels equips tècnics.

Un dels motius per cursar aquests estudis a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara són les seves instal·lacions. El centre disposa d’espais equipats amb les últimes tecnologies específiques per a cada formació. L’alumnat de Ceràmica Artística té a la seva disposició un taller de ceràmica i materials per a desenvolupar els seus projectes.

A banda de les matèries i activitats establertes al pla d’estudis, donem la possibilitat de completar el grau superior de Ceràmica Artística amb workshops i xerrades, obertes també a tots aquells interessats en iniciar-se al món de la ceràmica artística o ampliar els seus coneixements. Tenim la voluntat de col·laborar amb ceramistes, com recentment ho em fet Rosa Vila-Abadal i Jordi Marcet, Núria Soley que han conduït en diverses ocasions aquestes activitats.

Cursa el grau superior de Ceràmica Artística a Ondara, l’única escola d’art i disseny oficial de Lleida.