fbpx
Vine a l’EA Ondara, l’escola d’art i disseny oficial i reconeguda de les comarques lleidatanes

Vine a l’EA Ondara, l’escola d’art i disseny oficial i reconeguda de les comarques lleidatanes

L’EA Ondara és un centre de titularitat pública i oficial autoritzat pel Departament d’Educació. L’escola va ser fundada al 1777 i durant tota la seva trajectòria s’ha convertit en tot un referent en la formació de professionals en les diferents àrees d’Art i Disseny, especialment de les comarques de Lleida.

Amb una identitat pròpia i grans valors, l’EA Ondara, escola d’art i disseny, compta amb grans professionals i especialistes de l’ensenyament en el sector del disseny i de les arts plàstiques. Som un centre professionalitzador, en el qual oferim una educació enfocada a preparar l’alumnat per a la seva inserció laboral.

És per això que els nostres alumnes fan pràctiques a empreses i institucions de prestigi. Oferim als estudiants una àmplia oferta de centres de treball, empreses i altres institucions reconegudes per completar la seva formació en pràctiques. Un fet que creiem que és indispensable pel seu desenvolupament.

L’EA Ondara, l’escola d’art i disseny, permet accedir a una formació de qualitat i excel·lència a través de preus públics assequibles. Oferim estudis reglats a l’abast de tothom. La nostra formació està basada en un treball competencial i de projectes reals.

El que busquem quan el nostre alumnat participa en projectes reals d’innovació educativa és la sinergia amb el sector de l’art i el disseny i amb el mateix entorn. Creiem que la millor manera d’aprendre és amb situacions reals, dins d’una dinàmica de treball habitual i propera a la professional. Així mateix, s’estimula la creativitat i la sensibilitat, factors que ajudaran als estudiants a desenvolupar i definir la seva personalitat artística.

L’EA Ondara, l’escola d’art i disseny de la província de Lleida

A l’Escola d’Art i Disseny Ondara podràs escollir entre una gran oferta educativa, oficial i reglada. Disposem de diferents Cicles Formatius de Grau Mitjà (Assistència al Producte Gràfic Interactiu i Revestiments Murals/Art Urbà), de Grau Superior (Gràfica Publicitària, Escultura Aplicada a l’Espectacle i Ceràmica Artística), així com els Batxillerats d’Arts Plàstiques i Escèniques.

Portar a terme els teus estudis a Ondara és aprofitar els avantatges de formar-te en una escola pública i oficial amb uns preus econòmics. 

Si ens vols descobrir d’una manera més didàctica i entretinguda, pots visitar el nostre canal de YouTube. Allà hi trobaràs vídeos de tota mena on podràs veure quins projectes treballem al centre, però també podràs descobrir quins són els nostres valors i conèixer-nos a fons. A més, també trobaràs material específic dels nostres estudis, com el Batxillerat d’Arts o el Cicle Formatiu d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu, entre d’altres.

Si vols més informació sobre el nostre centre, només cal que contactis amb nosaltres. Omple el formulari de la nostra web i nosaltres ens posarem en contacte amb tu, el trobaràs on hi diu “Vull més informació!”. Et respondrem de seguida!