fbpx
Iniciem l’activitat de parelles lingüístiques en confinament amb estudiants nord-americans

Iniciem l’activitat de parelles lingüístiques en confinament amb estudiants nord-americans

Des de l’EASD Ondara de Tàrrega i el centre nord-americà Smoky Valley High School de Kansas hem engegat un projecte conjunt de parelles lingüístiques en confinament.

L’objectiu d’aquest intercanvi cultural és doble. D’una banda, millorar l’idioma en un context real i, de l’altra, que joves de la mateixa edat comparteixin les seves preocupacions sobre la pandèmia que estem vivint, en una situació de confinament arreu del món.

L’activitat s’emmarca dins l’assignatura d’anglès i està dirigida als estudiants de batxillerat de la via d’arts plàstiques, imatge i disseny i de la via d’arts escèniques, música i dansa, de la Doble Titulació i del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu.

L’experiència suposarà una oportunitat de sentir i compartir una mateixa inquietud a nivell global i una mateixa esperança que traspassa fronteres. D’aquesta manera, l’alumnat podrà practicar la llengua anglesa en un context real amb parlants americans nadius de la seva pròpia edat, mentre que l’alumnat de l’Smoky Valley podrà practicar el castellà, llengua que s’estudia a Kansas com a matèria optativa.

Aquesta iniciativa s’iniciarà en els propers dies i tindrà una durada de cinc setmanes. En finalitzar l’activitat, s’avaluarà l’experiència per tal de poder-la millorar en una propera edició, ja dins d’un context de normalitat acadèmica. Informa’t!