fbpx
“Dotem l’alumnat de coneixements, capacitats i destreses pel desenvolupament professional del disseny”

“Dotem l’alumnat de coneixements, capacitats i destreses pel desenvolupament professional del disseny”

Isaac Calero, coordinar del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària, imparteix classes a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara des de fa 3 anys. Llicenciat en Belles Arts a la Universitat Miguel Hernández d’Elx, va iniciar la seva carrera professional com a dissenyador gràfic l’any 2007.

Pocs anys després, es va especialitzar en l’ensenyament per donar classes d’arts plàstiques i disseny. Durant aquest temps, ha seguit en actiu, compatibilitzant les classes amb l’exercici professional del disseny gràfic.

Des de la seva experiència, ens explica quins valors destaca de l’escola, del cicle de Gràfica Publicitària i del propi sector.

  1. Què destacaries de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara?

La proximitat que tenim entre tots, ja sigui entre professors i alumnes, com entre els propis companys, indistintament de càrrecs i responsabilitats. També destacaria la facilitat d’accés de tots els recursos de l’escola (tallers, biblioteca, sala d’exposicions, etc.) per part de l’alumnat, el seguiment individual i personalitzat i l’oferta extra-escolar del centre (workshops, sortides o xerrades).

  1. Quin és el valor diferencial del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària?

Dotar l’alumnat dels coneixements, capacitats i destreses capitals pel desenvolupament de la labor professional del disseny.

  1. Quines sortides professionals té el cicle formatiu? Els cicles donen resposta a les necessitats del teixit productiu local?

Crec que els cicles formatius sí que donen resposta al teixit productiu local. El cicle de Gràfica Publicitària té múltiples sortides, des del disseny gràfic, fins a l’edició d’imatge i vídeo, passant per la fotografia, la publicitat i la comunicació i el màrqueting.

  1. Com veus el sector actualment? Hi ha demanda? S’ha revaloritzat?

En aquest món de consum, cada cop hi ha més demanda de dissenyadors. Al meu parer, és un sector que encara no s’ha revaloritzat, tot i que lluitem cada dia perquè això canviï.

Si estàs interessat en estudiar el Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària, coneix tots els passos necessaris per fer la preinscripció.