fbpx
Els alumnes de l’Ondara presenten l’exposició Terra a l’ACC

Els alumnes de l’Ondara presenten l’exposició Terra a l’ACC

Sota el títol “Terra”, els alumnes de primer i segon del Cicle Formatiu de Ceràmica Artística de l’EASD Ondara presentaran les seves obres a l’Associació de Ceramistes de Catalunya (ACC). Aquesta mostra col·lectiva es podrà visitar entre els dies 1 i 29 de juliol en un horari de dilluns a divendres (de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 hores).

L’exposició comprèn un conjunt de treballs realitzats pels estudiants durant el curs 2020-2021 amb motiu d’aquest esdeveniment. Encara que totes les peces giren al voltant del concepte “Terra”, escollit pels propis alumnes com a font d’inspiració i recerca, el resultat ha estat una mostra heterogènia que respon a interpretacions molt diverses.

Aquesta iniciativa és una gran oportunitat per a donar visibilitat al talent dels membres de l’Escola, que han reflectit en les creacions les seves inquietuds artístiques i personals. Els participants són Valentín Alcazo, Anna Artasona, David Fernández, Marta Ferraté, Jaume Giribet, Jordi Llanes, Jesús Palau, Ramon Sanfeliu, Sara Reig i Glòria Rojas.

El CFGS de Ceràmica Artística proporciona les habilitats necessàries per realitzar projectes ceràmics i investigar sobre els materials, formes i acabats. Oferim una formació teòrico-pràctica i de caràcter professionalitzador, principalment orientada a la futura incorporació de l’alumnat en el món laboral.