fbpx
Domina les eines del disseny gràfic amb Assistència al Producte Gràfic Interactiu

Domina les eines del disseny gràfic amb Assistència al Producte Gràfic Interactiu

T’agradaria dominar les eines del disseny gràfic i audiovisual? A l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara impartim el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu per formar a futurs tècnics en edició i elaboració de productes gràfics per a diferents suports interactius.

Aquest cicle formatiu capacita l’alumnat per idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d’un projecte de gràfica interactiva, amb els controls de qualitat corresponents, fins a obtenir un producte adequat als objectius comunicatius inicials.

Entre les assignatures del pla d’estudis d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu, destaca el dibuix artístic, dibuix tècnic, edició web, fonaments del disseny gràfic, història del disseny gràfic, mitjans informàtics i multimèdia.

Una part important de la formació es realitza en un centre de treball. L’escola d’art Ondara estableix convenis amb empreses de prestigi com ara la indústria làctia Puleva, l’agència de disseny de pàgines web Dispromedia, el grup d’arts gràfiques Novoprint, la revista Nova Tàrrega i altres organitzacions relacionades amb el disseny gràfic.

Al finalitzar els estudis s’obté el títol de tècnic/a d’arts plàstiques i disseny en assistència al producte gràfic interactiu que permet dur a terme tasques de comunicació gràfica interactiva, realització d’elements multimèdia i programació, disseny, manteniment i actualització de llocs web.

Si necessites informació més detallada del Cicle Formatiu d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu, sol·licita una entrevista virtual personalitzada.