fbpx
Premi Extraordinari a l’exalumna Marta Palou pel seu Projecte Integrat

Premi Extraordinari a l’exalumna Marta Palou pel seu Projecte Integrat

Avui us volem anunciar una notícia fantàstica! L’exalumna de Gràfica Publicitària Marta Palou ha estat guardonada amb el Premi Extraordinari dels Ensenyaments Artístics Professionals de Catalunya en la categoria de Disseny en comunicació gràfica i audiovisual amb el projecte integrat l’Ofegat

El projecte de l’Ofegat neix per la curiositat de conèixer el món del vermut a les terres de Ponent i la necessitat d’unir disseny i il·lustració per mostrar la filosofia d’una nova marca. 

La història del vermut de l’Ofegat està inspirada en la història del celler situat a la ciutat de Tàrrega, Carviresa, antigament Vinos Secanell. Agafant com a referència el seu vermut Don Quien, s’ha reformulat la marca i el naming d’aquesta. 

El nom escollit per a la marca fa honor a l’antic castell de l’Ofegat, situat entre Tàrrega i Altet. Un castell per molts oblidat, actualment deshabitat i malauradament situat al costat d’una planta de compostatge.

L’Ofegat es vol mostrar com una marca actual, deixant enrere marques de vermut d’estètiques desfasades, i demostrar que un bon vermut també rau en la seva imatge gràfica per poder-se posicionar entre la competència.

Com hem dit anteriorment, aquest és un projecte final del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària. Aquests estudis estan impartits en dos cursos acadèmics i capaciten l’alumnat per idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d’un projecte de disseny gràfic, des de l’inici fins al final, amb els controls de qualitat corresponents i les aplicacions vinculades a la comunicació gràfica. Es caracteritzen per ser uns estudis majoritàriament pràctics, centrats en l’aprenentatge de l’ofici de disseny gràfic, especialment en els àmbits de la comunicació i la publicitat comercial i institucional.

Estem molt contents! 
Enhorabona Marta, un premi molt merescut.

Previous slide
Next slide