fbpx
El pessebre de la fundació Crisálida: “Toda la fantasía con una lectura alternativa.”

El pessebre de la fundació Crisálida: “Toda la fantasía con una lectura alternativa.”

El pessebre de la fundació Crisálida:

“Toda la fantasía con una lectura alternativa.”

 

Avui us presentem el pessebre realitzat amb els personatges de la cançó “Qualsevol Nit pot sortir el Sol” de Jaume Sisa. Dins del programa Cooperart, la Fundació Crisàlida ens ha fet l’encàrrec de la construcció d’un pessebre sobre una piràmide de palets per commemorar el dia mundial dels discapacitats. Des de l’Escola Ondara s’ha fet un treball transversal, fent una col·laboració entre els alumnes del cicle formatiu de grau superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle i els del cicle de grau mitjà de revestiments murals, amb la coordinació d’Alba Cuñé i Jero Martínez i el suport tècnic d’Albert Carrera. L’alumnat de 1r i 2n de revestiments Murals ha dut a terme les figures del pessebre i l’alumnat d’Escultura aplicada a l’espectacle ha dissenyat la proposta, n’han fet l’escenografia i el muntatge.

Com si es tractés d’un diorama gegant, amb figures retallables d’un teatrí, s’ubiquen sobre una piràmide de gran format feta amb palets reciclats, com si es tractés d’una muntanya/paisatge.

 

Jacinto Marquès, president de la Fundació Crisálida de Camporrells, ens ha fet la millor semblança del pessebre de Crisálida (que pot visitar-se des de dissabte passat 2 de desembre en la població literana de Camporrells) i que és exponent major de la fantasia dels personatges del llegendari tema de Jaume Sisa, «Qualsevol nit pot sortir el sol». Aquest imaginari forma part d’un naixement de somni amb les notes del tema de Cisa en un joc de llums, música i emocions a la vista de Peter Pan, Blancaneu, Polzet, Gullibert, Asterix, Roberto Alcázar i Pedrín…

 

FUNDACIÓ CRISÁLIDA / CAMPORRELLS

CFGS Escultura Aplicada a l’Espectacle

CFGM Revestiments Murals