fbpx
Estudiants del Grau en Disseny d’Interiors visiten el despatx d’arquitectura “Estudi Blat”

Estudiants del Grau en Disseny d’Interiors visiten el despatx d’arquitectura “Estudi Blat”

El passat mes de febrer, les alumnes de 2n curs de l’especialitat de Disseny d’Interiors, van visitar el despatx d’arquitectura “Estudi Blat”.

ESTUDI BLAT és un despatx d’arquitectura fundat el 2016, format per Roger Besora i Marta Miravet. Des de 2019 també hi col·labora Ester Arnau, juntament amb una xarxa de professionals col·laboradors, feta d’estructuristes, enginyers i arquitectes tècnics, que amplien l’equip sempre que un projecte ho demana. Treballen tot l’espectre constructiu, amb el mateix rigor i intensitat, independentment de la mida del projecte. Des d’un petit disseny d’interiors, la reforma d’un pis, d’un local o la construcció d’obra nova, ja siguin edificis d’habitatges o equipaments. Entenen el projecte com un diàleg constant amb el client. Aquest s’inicia visitant el lloc, després continua al despatx tot redactant el projecte, però segueix desenvolupant-se durant la construcció, amb les noves aportacions que puguin sorgir durant el procés.

La visita es va desenvolupar dins l’assignatura de Projectes de disseny d’interiors 2. Tenia com a objectiu conèixer de primera mà aquest estudi d’arquitectura de les terres de ponent i visitar un espai dissenyat per ells. Els membres de l’estudi, la Marta, l’Ester i el Roger van mostrar diferents projectes i obres d’interiors situats a la ciutat de Tàrrega, la rostisseria l’Ast d’Or, la perruqueria Glamour i el centre d’educació i psicologia Edip. La visita va concloure al centre Edip, on l’alumnat va poder veure l’espai i compartir dubtes amb els membres de l’Estudi Blat.

Més informació