fbpx
Conveni de col·laboració entre el CFGS de Ceràmica Artística i el Restaurant L’Antic Forn de Cervera

Conveni de col·laboració entre el CFGS de Ceràmica Artística i el Restaurant L’Antic Forn de Cervera

El CFGS de Ceràmica Artística i el Restaurant L'Antic Forn de Cervera anuncien un conveni per la creació d'una vaixella única pel curs 2024-25

L’Escola d’Art Ondara i el Restaurant L’Antic Forn anuncien un conveni de col·laboració per al curs acadèmic 2024-25. Aquesta aliança innovadora té com a objectiu la creació d’una vaixella exclusiva per al restaurant, que serà elaborada pels alumnes de segon del Cicle Formatiu de Grau Superior de Ceràmica Artística de l’escola dins del mòdul de projectes.

El Restaurant L’Antic Forn, conegut per la seva cuina d’autor inspirada amb cuina japonesa tradicional, busca oferir una experiència culinària completa, on la presentació dels plats sigui tan memorable com els seus sabors únics. Inspirats en el concepte Kaiseki, adapten els seus menús segons l’estació i la temporada i prioritzen la pagesia propera i ecològica. Amb aquest propòsit, la vaixella serà dissenyada i creada amb inspiració en l’estètica i la tradició japonesa, reflectint així la filosofia del restaurant.

Els estudiants de segon curs de ceràmica artística de l’Escola d’Art Ondara tindran l’oportunitat de participar en un projecte real i significatiu, on podran aplicar els seus coneixements i habilitats en la creació d’una vaixella que complementi perfectament l’oferta gastronòmica del restaurant. Aquest projecte no només enfortirà els vincles entre la comunitat educativa i el sector empresarial local, sinó que també proporcionarà als estudiants una plataforma per mostrar el seu talent i creativitat en un entorn professional.

Aquesta col·laboració és emocionant i interessant per al Cicle Formatiu de Grau Superior de Ceràmica Artística de l’escola d’Art Ondara de Tàrrega que inicia un nou curs especialitzat en el disseny de productes ceràmics, ja que l’experiència proporcionarà una visió valuosa del procés de disseny i producció en el món de la ceràmica aplicada a la gastronomia i permetrà als estudiants treballar en un projecte real que tindrà una aplicació pràctica immediata.

Per la seva part, el xef del Restaurant L’Antic Forn, Sergi Ortiz, és un apassionat de la ceràmica i està molt satisfet amb aquest conveni que li permetrà participar en el disseny i l’elaboració d’aquesta vaixella i oferir una experiència culinària encara més rica i envoltant, està expectant per veure com la creativitat dels estudiants donarà vida a una vaixella que reflecteixi l’essència del restaurant.

Aquesta col·laboració marca l’inici d’una relació que s’espera sigui fructífera per ambdues parts, oferint als estudiants una oportunitat única per desenvolupar les seves habilitats artístiques i als clients del restaurant una experiència gastronòmica inoblidable.