fbpx
Artteràpia a l’escola Alba

Artteràpia a l’escola Alba


Al llarg de les darreres setmanes de novembre  i de les primeres de desembre, alguns professors/es de l’EA Ondara van impartir part d’una formació en artteràpia a l’equip docent de l’Escola Alba de Tàrrega.

Amb l’objectiu d’un major empoderament en recursos artístics, tant des d’una vessant terapèutica com pedagògica, l’Escola Alba va realitzar al Centre de Recursos Pedagògics de l’Urgell (CRP) una demanda específica, que el mateix CRP va estructurar amb una Formació a Centre combinant fases de formació interna i externa, per la que el mateix CRP es va posar en contacte amb l’EA Ondara per cobrir aquesta segona fase amb tres sessions de dues hores, desenvolupades a les instal·lacions de la mateixa Escola d’Art, i impartides per les docents Alba Cuñé i Jeroni Martínez.

Va estar un plaer col·laborar amb l’Escola Alba, realment un equip molt creatiu i amb molta empenta!

_____________________________________


Amb una identitat pròpia i grans valors, l’EA Ondara, escola d’art i disseny, compta amb grans professionals i especialistes de l’ensenyament en el sector del disseny i de les arts plàstiques. Som un centre professionalitzador, en el qual oferim una educació enfocada a preparar l’alumnat per a la seva inserció laboral.